• Imprimeix

La cangur i altres històries. Dilemes de mobilitat segura

La cangur i altres històries

A l'audiovisual es plantegen tres dilemes, cadascun dels quals explica la història d’un protagonista diferent (la Núria, el Marc i el Carles) que es troba en una situació amb elements viaris que comporten risc. El formador ha de decidir quina de les tres històries és la més adequada per a aquell grup en concret. Al final de la història, els joves han de decidir què pensen que farà el protagonista i les raons que els porten a prendre aquesta decisió.

També es presenta un vídeo explicatiu d’una sessió formativa en la qual apareixen les fases de la discussió de grup i els consells per dur-la a terme, i un altre vídeo que sintetitza les fases.

Data d'actualització:  12.11.2018

La cangur i altres històries

S'han trobat 5 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
La cangur
veure video
El pas elevat
veure video
On vas amb això al cap?
veure video
Presentació del docent i dels participants
veure video
Fases de la discussió
veure video