Què és l’educació per a la mobilitat segura?
L’educació per a la mobilitat segura té com a finalitat que la persona sigui capaç d’exercir el seu dret a moure’s per l’espai públic respectant la seva salut i la dels altres.

Per tant, inclou totes aquelles accions i recursos dissenyats perquè les persones desenvolupin les competències necessàries per a una mobilitat eficaç, és a dir, sostenible per al medi i segura per a tothom.

El Servei Català de Trànsit té com a objectiu potenciar l’educació per a la mobilitat segura, de manera que els agents educadors de tots els àmbits (centre escolar, família, lleure, escola de conductors...) aportin i obtinguin propostes útils.

El Servei Català de Trànsit és un organisme autònom de caràcter administratiu adscrit al Departament d’Interior. L'SCT té diverses funcions que s’entrellacen per assolir un objectiu bàsic: reduir la sinistralitat. Per això elaborem programes de sensibilització viària i treballem per promoure l’educació per a la mobilitat segura.

Si voleu contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta d’educació per a la mobilitat segura ens podeu enviar un correu a l’adreça edums@gencat.cat.

Avís legal | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya