Educació en el lleure
Joc perquè els nens i nenes de 3 a 8 anys “visquin” situacions de mobilitat en un poble imaginari.
Es tracta d’una moqueta gegant que s’estén a terra i de les imatges d’uns personatges que s’hi poden posar a sobre. Un narrador explica petites escenes (hi ha un conte que es pot llegir) i els nens i nenes col•loquen els diferents personatges a la moqueta. Es tracta d’analitzar tots plegats quines són les accions correctes i incorrectes, i preveure els riscos que poden sorgir.
PROPOSTES PER A LA MOBILITAT SEGURA EN EL LLEURE.
Aquesta guia de mobilitat segura està adreçada als educadors i educadores d’activitats de lleure per saber com moure’s amb els infants i joves de manera segura i oferir els educadors tot un seguit de recursos didàctics per a què puguin treballar diferents aspectes d’educació per a la mobilitat segura i així ajudin a sensibilitzar i millorar la seguretat d’infants i joves.
Proposta educativa orientada a evitar la conducció sota els efectes de l’alcohol adreçada a joves d'entre 15 i 18 anys. Consta de tres sessions. L'activitat formativa parteix del visionat d'un DVD que conté un breu reportatge i dos casos pràctics -un ambientat en un bar musical i l'altre en un pàrquing- en què un grup de joves debat sobre com tornar a casa.
Audiovisual destinat a nois i noies d’entre 12 i 20 anys per fomentar l'ús de reflectors per guanyar visibilitat i seguretat sobretot durant els desplaçaments nocturns.
Avís legal | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya