Adults
DVD per a nois i noies a partir de 14 anys.
Es tracta d’un reportatge que recull testimonis de joves accidentats i dels seus familiars que expliquen el seu cas concret i donen a conèixer les lesions que afecten el sistema nerviós central i les seves repercussions, tant en la vida quotidiana com en els projectes de futur.
DVD i còmic de seguretat viària a l’àmbit laboral per a la prevenció d’accidents en missió, és a dir, en desplaçaments motivats per la pròpia feina. Està destinat a conductors professionals.
Llibre molt útil per als conductors de moto i d’escúter, que explica tots els secrets i les bones pràctiques que haurien de seguir els usuaris d’aquests vehicles –cada vegada més populars i d’ús més quotidià–, per conduir d’una manera segura i responsable.
Campanya del Servei Català de Trànsit “Al cotxe, primer Clac i després Rum” per fomentar l’ús dels sistemes de retenció infantil entre els menors de 7 a 11 anys.
Vídeo i opuscle en línia per sensibilitzar i informar les famílies catalanes en relació amb l’ús dels SRI, un element de seguretat que redueix la mortalitat i la gravetat de les lesions dels infants que viatgen en automòbil en cas de col·lisió.
Audiovisual amb testimonis d’accidents per il·lustrar les conseqüències dels sinistres però, també, l’evolució en la prevenció i el canvi cultural entre la població.
Llibre de Montserrat Domènech i Eduard Estivill destinat als pares i mares amb fills en edat adolescent.
Opuscle que s’adreça a les empreses, als treballadors que utilitzen el vehicle en horari laboral i al personal tècnic de prevenció, amb la finalitat d’informar-los sobre els riscos i les mesures de seguretat i salut necessàries per lluitar contra els accidents de treball de trànsit en missió.
Conte de l'escriptor Joan Barril, amb il·lustracions de Pedro Rodríguez.
Està pensat per ser compartit per petits i grans, donant l'oportunitat d'intervenir a les famílies.
DVD i còmic de seguretat viària a l’entorn laboral. Se centra en la prevenció d’accidents en desplaçaments in itinere, és a dir, a l’anar i tornar de la feina.

     
  pàgina  1 2

Següent pàgina  
Avís legal | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya