Adults/Gent gran
LA GENT GRAN:VIANANTS I MOBILITAT SEGURA URBANA.
DVD per a nois i noies a partir de 14 anys.
Es tracta d’un reportatge que recull testimonis de joves accidentats i dels seus familiars que expliquen el seu cas concret i donen a conèixer les lesions que afecten el sistema nerviós central i les seves repercussions, tant en la vida quotidiana com en els projectes de futur.
Llibre per a infants de 4 a 7 anys.
Pensat perquè avis i àvies expliquin situacions als infants, ja que la relació entre ells és un instrument fonamental per aconseguir pràctiques segures i saludables. En la mesura que aquestes diferents generacions comparteixen el temps en el mateix espai urbà es generen espais i relacions educatives informals que ajuden a la sensibilització i el foment de pràctiques de mobilitat segures, tant entre els infants com entre la gent gran.
DVD i còmic de seguretat viària a l’entorn laboral. Se centra en la prevenció d’accidents en desplaçaments in itinere, és a dir, a l’anar i tornar de la feina.
DVD i còmic de seguretat viària a l’àmbit laboral per a la prevenció d’accidents en missió, és a dir, en desplaçaments motivats per la pròpia feina. Està destinat a conductors professionals.
Llibre molt útil per als conductors de moto i d’escúter, que explica tots els secrets i les bones pràctiques que haurien de seguir els usuaris d’aquests vehicles –cada vegada més populars i d’ús més quotidià–, per conduir d’una manera segura i responsable.
Activitats didàctiques de suport a immigrants per a l'obtenció del permís de conduir. És un recurs per als educadors que imparteixen sessions d'accés als cursos previs a la formació.
Té com a objectiu que els vianants prenguin consciència de la importància de fer-se visibles amb l'ús dels reflectors, tant a la ciutat com a la carretera.
Audiovisual amb testimonis d’accidents per il·lustrar les conseqüències dels sinistres però, també, l’evolució en la prevenció i el canvi cultural entre la població.
Audiovisual destinat a nois i noies d’entre 12 i 20 anys per fomentar l'ús de reflectors per guanyar visibilitat i seguretat sobretot durant els desplaçaments nocturns.

     
  pàgina  1 2

Següent pàgina  
Avís legal | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya