ANAR I TORNAR DE LA FEINA
DVD i còmic de seguretat viària a l’entorn laboral. Se centra en la prevenció d’accidents en desplaçaments in itinere, és a dir, a l’anar i tornar de la feina.

Anar_i_tornar


DESCRIPCIÓ DETALLADA DEL MATERIAL

El DVD, amb el nom Documents de la mobilitat- Anar i tornar de la feina-, permet aprofundir en la problemàtica de la mobilitat per motiu itinere i consta de tres blocs de treball:

1. La situació global del problema.
2. Anàlisi dels factors de risc.
3. Recomanacions i propostes de millora als diferents agents implicats. En aquest bloc es desenvolupen consells i recomanacions a les empreses, als treballadors i a les Administracions per contribuir a una conducció més segura i a fer de l’àmbit laboral una activitat menys lesiva.

És un suport didàctic tant per als propis conductors com per als tècnics de seguretat viària i de prevenció de riscos laborals.

El format còmic, amb el nom Cròniques de la mobilitat –Anar i tornar de la feina- va adreçat directament als conductors. Es tracta d’una història que recull conductes de risc habituals dels conductors a l’anar i tornar de la feina i proporciona pautes concretes de prevenció.

PROPOSTA DE TREBALL

Es recomana utilitzar el DVD com a suport del formador en el desenvolupament d’un context d’aula. Està dividit en tres parts i subdividit per factors de risc concrets i tipus de mesures; per aquest motiu és útil treballar-lo en funció dels factors que interessi tractar en cada moment. El còmic es pot utilitzar com a exemple pràctic.

Editor: Servei Català del Trànsit, UPC, UGT i CCOO
Data d'Edició: 01/01/2006
Dimensió: 36' / 22 pàgines

Avís legal | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya