SALUT I SEGURETAT INFANTIL A L’AUTOMÒBIL
Vídeo i opuscle en línia per sensibilitzar i informar les famílies catalanes en relació amb l’ús dels SRI, un element de seguretat que redueix la mortalitat i la gravetat de les lesions dels infants que viatgen en automòbil en cas de col·lisió.

Salut i seguretat infantil

Descarregueu el tríptic en format PDF clicant al mòdul superior dret.
Visualitzeu el vídeo al web http://bit.ly/cWqGof

Els objectius d’aquest material són:
- Informar les famílies de la tecnologia que hi ha disponible (diferents grups de SRI en funció del pes dels infants, i el cinturó de seguretat a partir d’una alçada d’1,35 m) i la manera d’utilitzar-la.
- Facilitar a les famílies estratègies senzilles perquè els infants acceptin utilitzar els SRI en tots els desplaçaments en automòbil.
- Donar suport a les activitats preventives que es porten a terme a les consultes d’infermeria i pediatria, ja que els professionals sanitaris podran utilitzar aquests nous materials per reforçar les activitats preventives que porten a terme amb les famílies.

Aquesta actuació complementa la tasca que du a terme l’SCT, controlant l’ús dels SRI o reeditant campanyes de sensibilització com la titulada “Al cotxe, primer clac i després rum”, que va començar el 2006 i s’ha anat repetint al llarg dels darrers anys davant la bona acceptació per part del públic (material consultable a http://edums.gencat.cat/FitxaMaterial/_yJsr4xAdEcFjHLR9v4AO_-V7ljpwWOiW).

Editor: SCT i Direcció General de Salut
Data d'Edició: 01/06/2010
Dimensió: 2 pàgines / 7'15''

Suports
Avís legal | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya